vineri, 23 august 2019

Principiul de sanatate doTERRA

Principiul de sanatate doTERRA

Compania doTERRA are ca scop sa ofere prin uleiurile esentiale si produsele create pe baza acestora niste remedii naturale eficiente si usor de folosit.
Principiul sau de sanatate nu se reduce pur și simplu la promovarea utilizarii produselor sale, ci promoveaza urmatoarele concepte de sanatate care stau si la baza tuturor produselor doTERRA:
Fiecare om este responsabil pentru propria sanatate si de aceea trebuie sa ia decizii informate cu privire la aceasta. Deciziile informate, presupun mai intai de toate – cunoastere, auto-cunoastere si educatie de sanatate.
Alimentatia si nutritia este baza si cheia unei stari de sanatate de invidiat, si asta spune si Hipocrate inca acum 2000 de ani „let your food be you medicine”. In acest sens va ajuta si suplimentele nutritive care au menirea fie sa sustina sistemul digestiv pentru functionarea lui optima, fie sa completeze ceea ce nu reusim sa asimilam prin alimentatie in sensul nutrientilor, vitaminelor, mineralelor si alte necesare corpului nostru.
Miscarea, sportul, plimbarea, aerul curat – toate ne ajuta sa ne mentinem intr-o forma fizica plina de tonus. 

Emotiile, stresul au nevoie de atentie din partea noastra, pentru ca acolo sunt 99% din cauza a bolilor noastre.
Odihna – alt factor extrem 
de important care contribuie la sanatatea noastra.
Evitarea toxinelor si „curatenia” lor periodica.
si INFORMAREA 
continua legata de sanatate – Socrate spunea acum mai bine de 2000 de ani „Ignoranta este cauza nefericirii noastre”.
Fa parte din echipa noastra de oameni imputerniciti, informati, asumati si pur si simplu „vindecati” din toate punctele de vedere. Alatura-te echipei AICI .

Sursa: Donectar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

TAMAIA - Frankincense doTERRA

Despre uleiul de tamaie cred ca a auzit toata lumea ce poate face, insa ce nu se stie sau pe ce nu prea s-a insistat este faptul ca Ta...